Wednesday, 26 September 2012

RAHSIA WAJAH CERAH BERSERI : 5 SEBAB PENTING KENAPA ANDA PATUT MENCUBA F'IENA BEAUTY

Baca Terus Jika Anda Mempunyai Masalah Berikut……

  • TERTEKAN DENGAN WAJAH YANG BERJERAWAT DAN BERPARUT?
  • TERTEKAN DENGAN WAJAH YANG BERJERAGAT?
  • MASALAH KULIT WAJAH YANG KUSAM?
  • RASA MALU DAN KURANG KEYAKINAN KERANA MASALAH KULIT WAJAH ANDA?
  • CEMBURU MELIHAT KULIT WAJAH ORANG LAIN YANG TIADA MASALAH?
  • INGINKAN WAJAH YANG CERAH, LICIN DAN BERSERI?
  • SUDAH BANYAK BERHABIS DUIT DAN FED-UP MENCUBA PELBAGAI PRODUK PENJAGAAN MUKA, TETAPI SEMUANYA TIDAK MENYELESAIKAN MASALAH KULIT WAJAH ANDA?
  • MASIH TERCARI-CARI PRODUK YANG SESUAI UNTUK MASALAH KULIT WAJAH ANDA?


Saya sendiri sebelum ini pernah menghadapi bukan satu, tapi kesemua masalah-masalah di atas. Tetapi kini setelah menggunakan produk HEBAT ini, semua masalah saya telah selesai.  Macam tak percaya pun ada, dengan perubahan kulit wajah saya. Lihat sendiri perubahan saya, SEBELUM dan SELEPAS
 

“Pada mulanya, saya ragu-ragu untuk mencuba produk ini, tapi kini sayalah pengguna PALING SETIA produk ini. Macam-macam produk pernah saya cuba dulu, tapi semuanya tak berkesan, sehinggakan kulit saya yang dah teruk tu menjadi semakin teruk dan sensitif. Pada waktu tu, rasa tersangat ‘down’ dan rasa macam takde harapan lagi. Tapi, Alhamdulillah ,setelah mencuba  produk HEBAT ini, kulit saya yang dulunya berparut, berjerawat, kusam  dan sensitif kini semakin cerah, licin dan berseri”

- Cik Jatt, OWNER SECRET BEAUTY SHOP (Penang) -

Lihat perubahan pengguna lain…
  
“Sebelum ini kulit saya kusam dan berminyak. Pelbagai produk telah saya gunakan sehingga mendatangkan kesan negatif terutama bila terkena cahaya matahari, kulit akan terasa pedih, tetapi tidak lagi setelah menggunakan produk ini. Alhamdulillah, kini ramai yang menegur perubahan kulit saya yang ketara tiada jerawat dan cerah berseri”

- Siti Fazliena (Johor) -

“ Dahulu, kulit wajah saya mempunyai banyak parut kesan jerawat dan amat kusam. Tetapi setelah menggunakan produk ini, parut di wajah saya telah hilang sama-sekali dan kulit menjadi semakin cerah, licin dan berseri, walaupun tanpa menggunakan sebarang make-up.”

- Jakhariah (Kuala Lumpur) -



**Semua gambar di atas adalah tanpa sebarang edit

Saya AMAT YAKIN dengan keberkesakan produk ini dan ingin berkongsi produk HEBAT ini dengan anda semua.


F’iena BEAUTY 
RICE MILK WHITENING SET

5 Sebab Penting Kenapa Anda Patut Mencuba Produk Hebat Ini

Sebab 1: Wajah Lebih Licin dan Cerah Semulajadi


Produk ini dihasilkan dari petua dan ramuan tradisional, BERAS dan SUSU yang kaya dengan khasiat untuk kecantikan semulajadi kulit.

Sejak zaman berzaman dahulu nenek moyang kita telah menggunakan  beras dan susu untuk menjaga dan membuatkan kulit lebih lembut, tegang, bersih dan cerah. Bukan sahaja digunakan oleh nenek moyang kita, bahkan juga masyarakat di Cina, Jepun dan Korea yang memang terkenal dengan kulit mereka yang halus, lembut dan putih bersih.
Dengan adanya set ini, yang dihasilkan dari Bio Extract Technology, anda umpama mengamalkan petua tradisional yang telah terbukti berkesan ini setiap hari, tetapi  dengan cara lebih mudah.


Sebab 2 : Mudah & lengkap dengan 3 langkah WAJIB


Mencuci wajah bukan sekadar mencuci dengan menggunakan sabun atau pembersih sahaja. Tetapi, anda perlu faham terdapat 3 langkah asas utama atau WAJIB yang tidak boleh sesekali diabaikan iaitu penggunaan pembersih, penyegar dan pelembab.  Ini amat penting untuk memastikan kulit wajah anda kekal cantik, bersih dan sihat.
Proses penuaan adalah proses yang normal. Tetapi tanda-tanda penuaan adalah satu perkara yang amat digeruni oleh kaum wanita. Penjagaan wajah yang lengkap pastinya dapat melambatkan tanda-tanda penuaan ini.

3 langkah asas ini dapat diamalkan dengan mudah dan lengkap melalui penggunaan produk ‘Rice Milk Whitening Set’, pada waktu siang dan malam.
Memang best kan kalau kita yang sudah 30an seringkali disangka budak baru lepas grad:)

Sebab 3: Kegunaan 3 Dalam 1

** Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya



Dengan menggunakan ‘Rice Milk Whitening Day Cream’ di dalam set ini, anda tak perlu menempek berlapis-lapis krim semata-mata untuk menjaga kulit dan kelihatan cantik sebelum keluar rumah. Dengan hanya satu sapuan sahaja, krim ini mampu merawat, mencantik sekaligus melindungi kulit anda.
Merawat : mencerah, menghaluskan serta menegangkan kulit wajah
Mencantik : melembapkan kulit dan sebagai alas bedak
Melindungi : bertindak sebagai krim sunblock **
Kegunaan 3 dalam 1 yang bukan saja sepantas kilat untuk dipakai, malah menjimatkan masa dan wang anda.
** Terdedah kepada sinaran matahari tanpa sebarang pelindung akan menyebabkan kulit menjadi semakin gelap, kusam, berjeragat dan berkedut.


Sebab 4 : Selamat dan suci


Produk ‘Rice Milk Whitening Set’ ini tidak mengandungi hidrokinon dan bahan-bahan kimia yang berbahaya. Prodouk ini juga HALAL untuk digunakan.
Produk ini terbukti selamat digunakan kerana mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.


Sebab 5 : Merawat sebelum terlambat


Kosmetik semahal mana pun tidak akan mungkin dapat menutupi kulit yang kusam dan bermasalah buat selama-lamanya. Tapi, percayalah, dengan penjagaan yang sempurna, kulit wajah anda akan kekal cantik dan awet muda walaupun tanpa make-up. Malah, tekstur kulit yang sempurna pasti akan memberi hasil solekan yang lebih sempurna.
BERTINDAKlah sekarang  juga jika anda benar-benar sayangkan kulit anda.



Untuk melihat apa kata pengguna yang telah mencuba F'iena BEAUTY Rice Milk Whitening Set, sila klik link di bawah



Your Beauty Is Our Priority!

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...